Termeni si Conditii Generale de Vanzare

 Magazin Online Top-Plast  ( TCGV)

 

Inainte de a utiliza sau obtine orice materiale, informatii sau servicii prin intermediul acestui magazin online, va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile.

Prin utilizarea acestui website se consideră că acceptaţi în mod automat termenii şi condiţiile prezentate pe această pagină cat si cu conditiile de Prelucrare a datelor cu caracter personal si Politica de utilizare Cookie. În caz contrar, este dreptul dumneavoastră de a înceta navigarea paginilor de Internet de la adresa www.top-plast.ro

Astfel, ne aşteptăm ca vizitatorii site-ului nostru să respecte regulile SC TOP PLAST SRL denumită în continuare TOP PLAST .

Informatii administrator magazin online

Site-ul www.top-plast.ro este administrat de catre SC TOP PLAST SRL cu sediul in 
sat Sag DN59 Km11+957, CP307395, judetul Timis, Romania, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J35/3075/2005 , cod unic de înregistrare:  RO17987489 ,  Telefon: 0256 244 063, Fax: 0256 244 063,  email:  contact@top-plast.ro. Magazinul isi rezerva dreptul dreptul de a modifica acești Termeni și Condiții în întregime, sau orice parte a acestora, în orice moment, fără notificare prealabilă. Clientul nu este obligat de prevederile Termenilor si Conditiilor care au fost modificate după ce comanda a fost făcută. Prin cumpararea de produse din magazinul nostru, Clientul accepta acesti Termeni si Conditii si este de acord sa primeasca materiale promotionale trimise pentru a fi informat cu privire la oferte speciale, produse noi, etc.

Drepturi de autor

Continutul site-ului www.top-plast.ro este proprietatea TOP PLAST.

TOP PLAST garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul www.top-plasr.ro, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei TOP PLAST fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea TOP PLAST, sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice sau  persoane fizice autorizate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre TOP PLAST. Termenul de livrare a produselor - in aproximativ 24 ore din momentul receptionarii comenzii, in zilele lucratoare, prin reteaua de curierat. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre TOP PLAST. In ziua de sambata si  duminica nu se fac expedieri. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Pentru comenzile ce depasesc 1000 Lei, transportul este GRATUIT,  iar in cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 1000 Lei, se va percepe o taxa de expediere de 30 Lei ; taxa include ambalare produs si taxa tranport curier.
De asemenea, puteti ridica produsele de la sediul nostru  GRATUIT,  indiferent de valoarea produselor achizitionate,  dupa ce ati primit confirmarea.

Stocuri

Produsele sunt disponibile in stoc. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate. Clientii sunt informati corect, conform termenilor si conditiilor, de disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea livrarii. Rareori, pot aparea erori de comunicare in acest sens.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si TOP PLAST pentru utilizarea acestui site.

TOP PLAST verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.