Termeni si conditii de livrare a produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice sau  persoane fizice autorizate.

Produsele sunt disponibile in stoc, cu exceptia produselor care necesita comanda speciala. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate. Clientii sunt informati corect, conform termenilor si conditiilor, de disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea livrarii. Rareori, pot aparea erori de comunicare in acest sens.

Orice comanda va fi livrata cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre TOP PLAST. Termenul de livrare a produselor - in aproximativ 24 ore din momentul receptionarii comenzii, in zilele lucratoare, prin reteaua de curierat. Stabilirea curierului cu care se expediaza fiecare comanda se face de catre TOP PLAST. In ziua de sambata si  duminica nu se fac expedieri. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor, timpul de livrare se poate prelungi cu acordul clientului.

Pentru comenzile ce depasesc 1000 Lei, transportul este GRATUIT, ( oferta valabila doar pentru comenzile facute on-line, printr-un cont de client al site-ului www.top-plast.ro ) , iar in cazul in care valoarea comenzii este mai mica de 1000 Lei, se va percepe o taxa de expediere de 30 Lei ; taxa include ambalare produs si taxa tranport curier.
De asemenea, puteti ridica produsele de la sediul nostru  GRATUIT,  indiferent de valoarea produselor achizitionate,  dupa ce ati primit confirmarea.